top of page

Team building

Jocul nu este doar joc – bazează-te pe profesionști pentru dezvoltare echipei tale!

Pe lângă experiențele bazate pe echipamentele noastre speciale îți oferim și o soluție inedită pentru dezvoltarea echipei tale. Datorită unei colaborări cu traineri cu mai mulți ani de experiență putem să vă oferim un program care scoate membrii echipei din zona de confort și pe lângă distracție vă oferă și o oportunitate de învățare eficientă. 

În aceste programe nu vom folosi echipamentele de sport cuprinse în ofertele noastre, ci un curs de frânghii dezvoltat în mod special pentru astfel de activități precum și jocuri specifice educației prin aventură. Scopul activităților și al jocurilor este să pună participanții în fața unor provocări care facilitează învățarea individuală și de grup. Pe lângă elementul de distracție fiecare activitate este urmată de o sesiune de evaluare facilitată de către traineri cu experiență prin care se asigură un proces eficient de învățare pentru grup.

Dacă sunt importante pentru echipa ta încrederea, spiritul de echipă, comunicare, managementul conflictelor și planficarea strategică, atunci hai la noi!
Suntem ferm convinși că putem să oferim echipei tale o experiență de învățare reală și eficientă folosind elementele cursului de frânghii la joasă înălțime (la max. 1m înălțime), elementele cursului de frânghii la înălțime (8-9 m) sau chiar și prin jocuri indoor. 

Numărul minim de participanți este de 12 persoane, pentru care asigurăm 2 traineri. 
Prețul serviciului poate fi stabilit doar în funcție de mărimea grupului și de durata programului. Contactează-ne aici și spune-ne numărul de persoane și durata dorită al programului. 

Să înceapă jocurile!

bottom of page