top of page

Sagway montan

Descoperiți frumusețea Băile Tușnad cu Adventure Expert, explorând pădurile magice din jur pe Segway-uri electrice!

 

Ușor de manevrat pentru oricine, o sesiune de antrenament rapidă este obligatorie pentru toată lumea înainte de începerea turului. Oferim o experiență de neuitat axată pe natură pentru familii, grupuri de prieteni și evenimente de team-building.

Alegeți din mai multe trasee în funcție de dificultate, experiență și asigurați-vă tura preferată și orele în avans prin telefon sau e-mail. ​ Pentru o experiență optimă, numărul minim de participanți pentru un tur este de 4 persoane.

 

Organizăm trei tipuri de tururi, fiecare inclusiv o pregătire preliminară de 30 de minute. Alegeți între programe de 1, 2 sau 3 ore, toate pornind din parcarea Hotelului Fortuna sub îndrumarea unui lider experimentat.

✨ "Relaxare în oraș" ✨

Acest tur include un ghid și antrenament. Plecând de la parcarea Hotelului Fortuna, turul se întinde până la izvoarele Apor și Mikes. Explorați orașul pe drum, trecând prin centru și orașul vechi. Observați rămășițele clădirilor istorice ale orașului și descoperiți zone pe care poate nu ați avut șansa să le explorați anterior. O scurtă oprire la izvoare permite relaxarea și ocazia de a degusta apa izvorului. Turul se întoarce apoi la punctul de plecare, în parcarea hotelului.

👀Preț tur: 100 RON/persoană

⏱️Durata: 1,5 ore (30 min antrenament și 60 min traseu)

👥Min. Participanți: 3 persoane

👑 "Take my time" 👑

Acest tur include un ghid și antrenament. Plecând de la parcarea Hotelului Fortuna, turul se întinde până la malurile râului Olt. Similar turului anterior, explorați orașul înainte de a vira de pe drumurile urbane pe o secțiune de piatră cubică, oferind o degustare a experienței Off-Road. Relaxați-vă la malul râului Olt înainte de a vă întoarce la punctul de plecare.

👀Preț tur: 150 RON/persoană

⏱️Durata: 2 ore (30 min antrenament și 90 min traseu)

👥Min. Participanți: 3 persoane

🥾 Pentru Avansați 🥾

Pornind de la parcarea Hotelului Fortuna, acest tur, potrivit pentru participanții avansați, poate include unul sau doi ghizi și pregătire suplimentară. Destinația este lacul de pescărit Sepsibükszád din județul Covasna. Traseul cuprinde explorarea orașului, traversarea râului Olt și navigarea prin natură, trecând prin vechile baraje de apă și o carieră de piatră istorică.

👀Preț tur: Se va determina în funcție de detaliile programului specific

⏱️Durata: Min. 3,5 ore (30 min antrenament, timp suplimentar în funcție de tipul traseului)

👥Min. Participanți: 5 persoane

👉🏻 Prețurile variază în funcție de durata programului și serviciile suplimentare solicitate. Vă rugăm să ne informați despre preferințele dvs. de servicii în avans, astfel încât să putem personaliza programul și prețul în consecință.

​ 👉🏻 Aflați mai multe și rezervați-vă cea mai mare aventură a vieții acum:

📞 0786546333

📩 Email: hello@adventureexpert.com

bottom of page