top of page

Ture ranger

Ranger Tours sunt excursii cu jeepuri de 6 locuri cu vehicule de teren Polaris Ranger, Mitsubishi off-road jeep, E-Polaris Ranger în vecinătatea orașului Băilei Tușnad din România.
Puteți vedea munții din Transilvania și vă puteți bucura de cele mai frumoase peisaje. Extremul tur de off-road vă va deschide frumusețea naturii, precum și posibilitatea de a vedea urși și animale sălbatice.
Pădurile de lângă Băile Tușnad sunt unul dintre cele mai faimoase habitate pentru urșii din România și din Europa. Ca parte a acestui program, veți putea vedea urși bruni în habitatul lor natural. Urșii ajung în fiecare zi și îi puteți vedea dintr-un adăpost special protejat. Programul nu încalcă stilul de viață natural al ursului, participanților le este interzis să se comporte sfidător, pentru a nu speria animalele.
Avem experiență cu tururile de Jeep pentru mai mult de 4 ani, organizând programe de familie și teambuilding corporate.
Ranger Tours este o aventură extremă de jeep și o vacanță în siguranță. Petreceți-vă week-end-ul sau vacanța cu Adventure Expert.

Numărul de persoane: de la 3 participanți

Vârsta participanților: de la 5 ani

Traseuri:

    Traseul Csomad are ca punct de pornire parcarea Hotelului Fortuna, având ca obiectiv muntele Csomad. Prima oprire este la punctul de observare a urșilor, acesta oferind o panoramă deosebită a munților din jur. Apoi vom face un popas la o stână situată în mijlocul unei câmpii, de unde se poate observa Depresiunea Ciucului. De aici vom urca pe drumul forestier, unde vă puteți bucura din plin de frumusețea pădurii. La final ne vom reîntoarce în parcarea hotelului.

Cost tur: 150 RON / pers. (vi se pune la dispoziție și un ghid în acest preț.)

Durata: 1- 1,5 ore  

 

   Traseul Lacul Sf. Ana are ca punct de plecare parcarea Hotelului Fortuna și este un circuit cu  destinația Lacul Sf. Ana. Pe parcursul călătoriei vă puteți bucura de peisajul oferit de munții din zonă. Vom parcurge drumurile forestiere ale muntelui Csomad și vom vizita diverse podișuri, câmpii și păduri ce ne oferă priveliști care de care mai variate. Odată ce vom ajunge la lac, aveți la dispoziție o oră pentru a-l vizita, însă din păcate vă putem asigura transportul doar până la parcarea din partea superioara a acestui obiectiv. E posibil să existe costuri suplimentare pentru biletele de intrare în zona lacului. După ce reveniți de la lac, ne vom reîntoarce la Băile Tușnad. Cost tur: 190 RON / pers + 25 Ron/masina .(tariful pentru ghid este inclus în cost)

Durata: 3 ore 

 

   Traseul la Baia Apor din Balvanyos, Jud. Covasna. Acest obiectiv mai este cunoscut și sub numele ,,Scăldătoarea fetelor din Apor”. Aici puteți găsi 8 izvoare minerale cu proprietăți diferite. Turul are ca punct de pornire parcarea Hotelului Fortuna. Prima oprire se face la punctul de observare a urșilor, de unde se pot vedea și toți munții din jur. Apoi vom face o oprire la stână, de unde puteți admira întreaga Depresiune a Ciucului. Traseul continuă în zona pârâului  Mohoș, apoi ajungem la hotarul dintre județele Harghita și Covasna. Următoarea oprire este chiar la stațiunea Baia Apor. După acest popas, ne vom întoarce la punctul de pornire, în parcarea hotelului.

Cost tură: 200 RON / pers. (tariful pentru ghid este inclus în cost)

Durată: 3,5 ore 

Siguranța: mașina este condusă de un șofer calificat; toți participanții vor fi instruiți, participanții primesc căști, care trebuie purtate obligatoriu sau opțional, în funcție de complexitatea traseului.

Informații suplimentare: Turul este disponibil pentru persoanele cu dizabilități. Dacă aveți probleme de sănătate, vă rugăm să clarificați posibilitatea de a participa la turneu împreună cu medicul dumneavoastră.

Aflați mai multe, sau rezervați cea mai bună aventură acum:
Tel.: 0786546333

bottom of page