top of page

Ture ranger

Bine ați venit pe site-ul Adventure Expert, unde Tururile Ranger vă promit aventuri excepționale! Descoperiți frumusețea munților Transilvaniei și bucurați-vă de peisaje uluitoare cu vehicule complet electrice sau pe benzină Polaris Ranger și vehicule off-road Mitsubishi în împrejurimile Băile Tușnad.

Alăturați-vă nouă pentru o tură extremă off-road, care nu doar dezvăluie frumusețea naturii, ci oferă și oportunitatea de a observa urși și alte animale sălbatice.

Adventure Expert organizează tururi off-road, programe pentru familii și team building de peste 9 ani, asigurându-vă o experiență unică și captivantă.

Tururile Ranger oferă o aventură vehiculară extremă, asigurând în același timp o evadare sigură și plăcută. Petreceți un weekend sau o vacanță completă cu noi!

🌲Rutele Turistice:

🚗1. Traseu Csomád: Plecare din parcarea Hotelului Fortuna, cu muntele Csomád ca destinație. Vederi frumoase ale munților din jur și poate a urșilor. Preț: 150 RON/persoană, durată: 1-1.5 ore.

🚗2. Turul Lacului Szent Anna: Plecare din parcarea Hotelului Fortuna, destinație: parcarea Lacului Szent Anna. Bucurați-vă de frumusețea munților și a pădurilor. Preț: 200 RON/persoană, durată: 3 ore.

🚗3. Turul Băii Fetițelor Apor din Bálványos: Plecare din parcarea Hotelului Fortuna, cu Baia Fetițelor Apor ca destinație. Vederi frumoase, izvoare minerale și rute prin pădure. Preț: 250 RON/persoană, durată: 3.5 ore.

🪖Siguranță:

🦸🏼‍♂️Ghid certificat, pregătire pre-tur, utilizare obligatorie a cascăi în funcție de dificultatea traseului.

Pentru mai multe informații și rezervări, vă rugăm să ne contactați:

📞 Telefon: 0786546333

📩 Email: hello@adventureexpert.com

👀Nu ratați cea mai mare aventură a vieții dvs.! Descoperiți frumusețile ascunse ale Transilvaniei cu noi și bucurați-vă de programele palpitante oferite de Adventure Expert!

bottom of page