top of page

Rafting

Faceți un tur extrem plutind pe râul Olt printre munți și natura Transilvaniei! Organizăm rafting pe râu la o distanță de 15 până la 25 km. Traseul raftingului nu este periculos.
Turul rafting pe râu este o mare aventura pentru a petrece o vacanță activă cu întreaga familie sau cu un grup de prieteni.
Programul este perfect ca team building pentru companii de grupuri studenți si de elevi.
Acest turneu de weekend nu numai că te va inspira cu natura celui mai mic oraș din România, Băile Tușnad ci și de împrejurimile sale, vei simți o adrenalină reală. Fiecare membru al turneului este implicat activ în conducerea bărcii. În plus, turneul de aventură este combinat cu Polaris.

Numărul de persoane: de la 5 la 40 de participanți.

Vârsta participanților: de la 5 ani

Timp program: 3-4 ore, inclusiv instrucțiuni.

Traseu : de-a lungul râului Olt (15-25 km). Traseul nu este periculos. Traseul începe în Újtusnád (Tușnad Nou), lângă pod. Această parte a râului este foarte liniștită, dar după 1 km veți merge pe cursul unui râu de munte, unde puteți vedea animale sălbatice și frumusețea râului în sine.

Start : Újtusnád (Tușnad Nou), lângă pod.

Siguranță: toți participanții vor fi pregătiți și informați, participanții primesc căști și veste de salvare.

Cost: de la 200 RON pe persoană, cu condiția ca numărul minim este de 5 persoane. Sunt incluse îmbrăcămintele de protecție.

Prețul nu include catering sau alte costuri suplimentare.

Informatii suplimentare:
- Turul este disponibil pentru persoanele cu dizabilități. Dacă aveți probleme de sănătate, vă rugăm să clarificați posibilitatea de a participa la turneu împreună cu medicul dumneavoastră.
- Programele sunt disponibile în primăvară, vară și toamnă. Programul depinde de nivelul apei din râu.

Aflați mai multe, sau rezervați cea mai bună aventură acum:
Tel.: 0786546333

0040768888882

bottom of page