top of page

Caiac

Datorită stabilității caiacul gonflabil este perfect pentru aventuri pe ape repezi și îți iartă greșelile minore pentru care caiacul fix din plastic te pedepsește de obicei. 
Aventurile pe caiac sunt perfecte pentru sporturile acvatice. Micile cascade și traseul plin de curenți oferă o experiență unică într-un mediu natural de o frumusețe rară unde poți să încerci acest sport dinamic și extrem.
Caiacul gonflabil înseamnă de fapt adrenalină, natură sălbatică, distracție, provocare fizică și mai ales aventură din plin. Este o activitate care poate fi organizată în orice anotimp, indiferent de starea apei sau de condițiile meteorologice. Fiind vorba de un sport acvatic, presupune cunoștințe de bază în domeniul înotului.
Echipamentul necesar – cască de protecție, vestă de salvare, îmbrăcăminte neopren, caiacul gonflabil și vâslele – este asigurat în întregime de către baza noastră. Tot ce trebuie să ai cu tine este un prosop și un costum de baie. 

Traseul: pornirea din comuna Tușnad, prin valea Oltului în direcția stațiunii Băile Tușnad până la lacul de acumulare de la Bixad (17 km lungime în total).

Durata turei este de 4-5 ore iar prețul este de 200 de lei / persoană. 
 

Aflați mai multe, sau rezervați cea mai bună aventură acum:
Tel.: 0786546333

0040768888882

Kayaking Harghita
Adventure Expert
bottom of page